Hoogwaardige

technologie

Tijdens de workout draagt de klant een hoogwaardige bewegingssensor om de pols of enkel. De sensor genereert bewegingsdata die razendsnel door een algoritme wordt geanalyseerd. Hierdoor worden oefeningen herkend en worden op het juiste moment instructies verstuurd voor de juiste uitvoer van de oefening en het juiste tempo. Dit heet virtuele audio coaching.

Het wordt ervaren alsof de fysieke coach live naast je staat!

VIRTUELE AUDIO COACHING

TECHNOLOGIE

Virtuele audio coaching

technologie

Hoe werkt dit?

De fitness professional stelt op het OKEEJ platform een serie workouts samen. De oefeningen worden met tekst voorzien van instructies, geheel naar eigen inzicht en visie. Text-to-speech technologie vertaald deze teksten in gesproken instructies. Het resultaat: virtuele audio coaching! Hiermee maak je als fitness professional jezelf virtueel beschikbaar. De klant download de workouts en met één klik op de sensor start de Virtuele Audio Coach.

Integratie in het dagelijks leven

Een blijvend gezonde leefstijl en het ontwikkelen van een routine is in de huidige drukke wereld moeilijk vol te houden als de begeleiding stopt na de workout. Op de roadmap van OKEEJ staat de integratie van o.a. een klinisch gevalideerde weegschaal. De metingen die de klant thuis verricht worden teruggekoppeld naar de fitness professional.

Een persoonlijk aanbod

De behoefte aan kwalitatieve begeleiding is groot, maar lang niet iedereen kan zich wekelijks 100% fysieke begeleiding veroorloven. Met OKEEJ technologie heb jij het antwoord.