Blijvend gezonde leefstijl

Het concept

Persoonlijke begeleiding betaalbaar maken, waardoor het toegankelijk wordt voor iedereen. In de huidige drukke wereld is het erg moeilijk om zonder persoonlijke begeleiding routines te ontwikkelen voor een blijvend gezonde leefstijl. Begeleiding stopt niet na de workout. Begeleiding integreren in het dagelijkse leven van mensen is de ultieme next step.

Ambities

De grote drijfveer achter het OKEEJ-concept is het betaalbaar maken van persoonlijke begeleiding voor de massa én voor de fitness industrie zelf.

Veel mensen vinden een blijvend gezonde leefstijl belangrijk maar kunnen het zich niet permitteren om wekelijks 1 op 1 begeleid te worden door de fitness professional. De professional zelf heeft een beperkte fysieke capaciteit. Met virtuele audio coaching technologie bieden wij de oplossing.

Visie

In de huidige drukke wereld is het voor mensen zeer moeilijk om zonder persoonlijke begeleiding routines te ontwikkelen die bijdragen een blijvend gezonde leefstijl.

De begeleiding integreren in het dagelijkse leven van mensen zien wij als de logische noodzakelijke next step.

Zelfmeetapparatuur

Het integreren van de begeleiding in het dagelijks leven van mensen willen wij realiseren door de integratie van zelfmeet apparatuur die de klant kan gebruiken in zijn vertrouwde thuisomgeving. Alle data van de workouts en de metingen komen samen op het platform. Dit is de plek waar de fitness professional ervoor kan kiezen of de workouts in de nabije toekomst automatisch vervangen of verder gepersonaliseerd kunnen worden.

Hybride coaching zelf ervaren?

Wij komen graag in contact met fitness professionals, clubs en personal trainers met dezelfde ambitie en visie als OKEEJ.