BLIJVEND GEZONDE LEEFSTIJL VOOR IEDEREEN

VIRTUELE LIVE COACH

BLIJVEND GEZONDE LEEFSTIJL

WAAR EN WANNEER JIJ DAT WILT

Gemotiveerd werken aan een 
blijvend gezonde leefstijl

Het is onze missie om jou te helpen bij een blijvend gezonde levensstijl, met de nadruk op blijvend. Om dit te kunnen waarmaken heeft OKEEJ een technologie ontwikkelt die personal training middels virtuele live audio coaching mogelijk maakt. Hiermee wordt naast fysieke personal training een nieuwe vorm van persoonlijke begeleiding geïntroduceerd. Dit maakt personal training en begeleiding betaalbaar en toegankelijk voor iedereen! Anytime, anywhere! Blijvend gezond, toegankelijk, op de sportschool, thuis en wanneer het jou uitkomt.

Starten

OKEEJ is de ontwikkelaar van de technologie maar daarmee kun jij nog niet starten. Daarvoor zijn Sport scholen, health clubs en personal trainers nodig. Zij hebben de expertise en kennis om met behulp van het OKEEJ platform de Virtuele Live audio Coach te bouwen. Wilt jij je eigen sportschool, Health club of Personal trainer attenderen op OKEEJ, klik dan hier.

Volledig afgestemd op jouw lichaam

In eerste instantie generieke workout en na jouw eerste workout stapje voor stapje gepersonaliseerd en volledig afgestemd op jouw lichaam.

Doe mee bij jouw 
eigen locatie

OKEEJ bevindt zich momenteel in een pilot fase waar in de loop van dit jaar in totaal 15 sportscholen health clubs en personal trainers aan deelnemen.

Hoe de virtuele
live coach werkt

Indien uw sportschool, health club of personal trainer het OKEEJ concept in gebruik heeft, dan kunt u kosteloos de OKEEJ Experience doen en ontvangt u een uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten. De virtuele live coach werkt voor heel eenvoudig: sensor om je pols en koptelefoon op of oortjes in. Met één druk op de sensor start je de training. Smartphone even opbergen en klaar om lekker te trainen met live coaching.

Via de Smart Sensor communiceer je met de virtuele live coach. Met een druk op de sensor herhaalt deze wat hij net heeft gezegd en met twee keer drukken ga je verder. Als een oefening bezet is, kun je dat heel eenvoudig laten weten door drie keer op de sensor te drukken, je krijgt dan automatisch een andere oefening.

De ervaring heeft ons geleerd dat het voor een sporter heerlijk is om even geen scherm nodig te hebben. Lekker ongestoord trainen zonder afleiding.

Voor en na de training vind je wel allerlei interessante dingen in de Coaching-app. Een eigen trainingsoverzicht, voortgang en beloningen die bij elkaar zijn gesport.

De virtuele live coach kan worden gevolgd via eigen draadloze koptelefoon of oortjes. Naast de telefoon die je op kan bergen geeft dit een extra vrij gevoel!

Het platform

De virtuele live coach op jouw mobiele telefoon geeft je inzicht in het proces van trainen – meten – belonen maar voor het waarborgen van een blijvend gezonde levensstijl is er nog meer nodig. Je krijgt als deelnemer aanvang 2023 ook nog toegang tot het Health & Fitness platform via jouw desktop of laptop. Hier vind je aanvullende informatie, tips en adviezen ter ondersteuning van een blijvend gezonde levensstijl. 

Gezondheidsdata

Je kunt er voor kiezen om een voedingsdeskundige toegang te verlenen of bijvoorbeeld een slimme weegschaal koppelen die uw vet en spiermassa meet.

Continue ontwikkeling

In de komende tijd worden er o.a. een bloeddruk en slaapmeter ontwikkeld. Hiermee maakt het platform nog meer inzichtelijk welke positieve invloed workouts hebben op jouw lichaam.

Pilot-locaties

Sportscholen die samen met ons het platform ontwikkelen.

Maak kennis met dit unieke platform bij één van bovenstaande locaties!