VITUELE LIVE COACH

PLATFORM VOOR HET

BOUWEN VAN JE

EIGEN VIRTUELE

PERSONAL COACH

Ontwikkel zelf een unieke propositie

Maak jezelf schaalbaar, borg de continuïteit van jou coaching voor jezelf en jouw klanten. Verzeker je inkomstenstroom door jezelf virtueel beschikbaar te maken en laat je onderneming groeien. Maak personal training & begeleiding toegankelijk, schaalbaar en betaalbaar voor iedereen. Waarborg een blijvend gezonde leefstijl voor al jouw klanten. Anytime, anywhere!

Eigen visie

Digitaliseer jezelf met behulp van het OKEEJ platform. Ontwikkel zelf jouw eigen PT & virtuele LIVE coaching middels tekst to speech.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact blijft behouden. Plan gerichte één-op-één momenten bij de start van nieuwe workouts, wissel af met virtuele live coaching tegen een aantrekkelijk tarief.

Schaalbaar

U kunt hiermee 24/7 begeleiding, anytime, anywhere toevoegen aan uw concept. Zonder extra kosten meer capaciteit

Bespaar tijd

Het vernieuwen van training programma’s wordt geautomatiseerd door de feedback van de user en eenmalige instellingen van jou zelf.

Retentie

Ontwikkel modules voor thuisgebruik. Integreer jouw service en begeleiding in het dagelijkse leven van leden die beloningen krijgen op de Club.

Omzetgroei

In het campagne-portaal kun je eenvoudig upsell modules promoten en aquisitie plegen via social commerce.

Bouw je eigen virtuele live coach in 5 stappen

1.

Selecteer oefeningen​

Na het activeren van je account kun je gelijk starten met het creëren van jouw eigen virtuele kloon. Selecteer de oefeningen die jouw klant kan uitvoeren in de sportschool of thuis:
• vaste apparatuur
• free weight
• bodyweight (toekomst)
• cardio

2.

Route en live coaching

Maak je eigen virtuele kloon met de unieke text-to-speech technologie. Ontwikkel jouw eigen Live coaching instructies. Hiermee kun jij jouw klanten via draadloze oortjes optimaal begeleiden tijdens iedere workout. Jouw klant hoort:
• locatie van de oefening 
• doel van de workout
• welke spieren (groepen) gaan we trainen
• hoe de oefening uit te voeren
• persoonlijke apparaat instellingen

3.

Trainingsprogramma's

Stel workouts samen voor de meest voorkomende doelstellingen. Voeg live coaching toe op:
• sets
• reps
• rust
• tempo
Bepaal zelf na hoeveel workouts een lid automatisch een nieuwe reeks krijgt.

4.

Beloningen

Voeg eenvoudig beloningen toe om je  klanten te motiveren om in beweging te blijven en jouw workouts te volgen. Je kunt zelf een beloning overhandigen zodra je weer fysiek met je klant samen bent, je kunt er ook voor kiezen om lokale retailers hierin te betrekken of beloon met iets wat al aanwezig is in de sportschool, zoals een gratis kop koffie of een gratis yogales. Het uitreiken van een beloning is een mooi moment om met je klanten te verbinden!

5.

Nodig leden uit

Klanten kunnen jou als virtuele personal coach uitproberen door een smart sensor en hartslag sensor van jou te lenen en een workout te doen. Enthousiasmeer jouw leden met de promotie materialen waaronder een animatie video.

Functionaliteiten

Thuis / Sportschool / Club / Outdoor

Basis

Optioneel

Gebruikers / Leden

Basis

Optioneel

Meerwaarde voor jouw klanten

De VirtueleLive Coach biedt een unieke manier van fysieke personal training voor jouw fysieke tarief gecombineerd met personal training met virtuele live coaching. Jij voelt als een haalbare en betaalbare keuze voor kwaliteit & service voor iedereen.

Jou klant hoort welke oefening hij/zij moet doen. Ook is te horen hoe de oefening goed moet worden uitgevoerd, hoeveel sets/reps/kg gebruikt moeten worden. Bij apparatuur persoonlijke (stoel)instellingen. Tijdens de oefening wordt live gecoacht op voortgang en hartslag.

Voortgang wordt door de software automatisch geregistreerd. Op basis van deze voortgang de feedback die wordt gevraagd na iedere workout en eventueel gekoppelde zelf analyse apparatuur worden schema’s automatisch aangepast.

De Virtuele Live Coach ondersteunt klanten in een blijvende gezonde levensstijl. De klant wordt beloond voor iedere training en zal daardoor gestimuleerd worden jouw workouts te blijven volgen. Vergroot de betrokkenheid van je leden door eigen beloningen beschikbaar te maken.

De Virtuele Live Coach kan uitgebreid worden met zelf analyse apparatuur die uw klanten thuis kunnen gebruiken. Een integratie in het persoonlijke leven. De data van de metingen worden gebruikt om workouts nog verder te personaliseren.

Hoe de personal training met virtuele live coach werkt

De virtuele live coach werkt voor jouw klanten heel eenvoudig: sensor om de pols, koptelefoon op of oortjes in en met één druk op de sensor start de workout. Smartphone even opbergen en klaar om een lekkere workout te volgen met virtuele live coaching.
Via de Smart Sensor communiceer je met de virtuele live coach. Met een druk op de sensor herhaalt deze de instructies die de Live Coach net heeft gegeven en met twee keer drukken ga je verder. Als bij gebruik in de sportschool een oefening bezet is, kun je dat heel eenvoudig laten weten door drie keer op de sensor te drukken, je krijgt dan automatisch een andere oefening.
De ervaring heeft ons geleerd dat het voor de gebruiker heerlijk is om even geen scherm nodig te hebben. Lekker ongestoord een workout uitvoeren en afwerken zonder afleiding. Voor en na de workout vind je wel allerlei interessante dingen in de Live Coaching-app. Een eigen trainingsoverzicht, jouw voortgang en beloningen die bij elkaar zijn gesport.

De virtuele live coach kan worden gevolgd via eigen draadloze koptelefoon of oortjes. Naast de telefoon die je op kan bergen geeft dit een extra vrij gevoel!

Geïntegreerde hardware

OKEEJ is bezig alle grote fitness merken en bedrijven met klinisch gevalideerde zelfmeetapparatuur te integreren:

Over ons

OKEEJ is de innovatieve technologie partner voor sportscholen en personal trainers. Het is onze missie om persoonlijke begeleiding bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. Wij zijn vindingrijk, vernieuwend en verbindend. Wij geloven erin dat persoonlijke begeleiding essentieel is voor het volhouden van een gezonde levensstijl. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ondernemerservaring in o.a. de sport-retailmarkt, meer dan tien jaar werkervaring in de commerciële gezondheidszorg en meer dan 20 jaar werkervaring in de fitness industrie. Wat wij gemeen hebben met elkaar is onze passie voor concept-ontwikkeling, toepassing van artificial intelligence en natuurlijk… sport!

Wil jij ook klaar zijn voor de toekomst?

Op dit moment finaliseren wij ons platform met de eerste geselecteerde pilot-locaties. Ben jij een personal coach en heb je interesse om met ons samen te werken? Dan kan jij je nu aanmelden voor een pilot in Q3 of Q4 van dit jaar