BLIJVEND GEZONDE LEEFSTIJL VOOR IEDEREEN

Persoonlijke begeleiding voor al jouw klanten, ook als jij er niet bij bent
Persoonlijke begeleiding voor al jouw klanten, ook als jij er niet bij bent

Een blijvend gezonde levensstijl voor iedereen?

Persoonlijke begeleiding is essentieel om in de huidige drukke wereld een blijvend gezonde levensstijl vol te houden, althans dat is onze visie. OKEEJ gelooft daarom in de kracht van Personal Training en in jou als personal trainer!

Samen sterk en uniek!

Jij bent de expert op het gebied van personal training, wij op het vlak van nieuwe technologie. Door onze krachten te bundelen bieden we 100% persoonlijke begeleiding voor iedereen. Op een unieke manier kun jij jouw klanten begeleiden alsof je live altijd naast ze staat.

Vergroot jouw doelgroep

Het OKEEJ Platform maakt jouw personal training schaalbaar en daarmee voor een grotere groep mensen betaalbaar. Je kunt je diensten gaan aanbieden op verschillende (prijs)niveau’s en daarmee word je interessant voor iedereen.

Continuïteit in jouw inkomsten

Jouw begeleiding kan altijd doorgaan, ook als jij ziek bent of op vakantie gaat. Zo verzeker jezelf van continuïteit in inkomsten. En je hebt blije klanten, dat ze altijd door kunnen gaan.

Het platform

In het OKEEJ Platform voorzie jij al jouw oefeningen van uitleg, live correcties en persoonlijke motivatie. Dit wordt met text-to-speech technologie omgezet naar unieke live audio coaching. Jij kunt hiermee naar eigen inzicht individuele workouts maken voor in de club of thuis. Jouw klant ontvangt deze automatisch in de OKEEJ Coaching app.

Unieke Live Audio Coaching

De gebruiker hoort via oordopjes steeds op het juiste moment jouw persoonlijke instructies gedurende de hele workout. Live begeleiding op juiste instellingen, gewenste snelheid, correcte uitvoer en motivatie. Dit alles is mogelijk door de OKEEJ Smart Sensor®, die oefeningen herkent en automatisch registreert.

Smartphone niet nodig

Tijdens de workout is de smartphone niet nodig. Deze kan in de armband of broekzak blijven. De OKEEJ Smart Sensor® is voorzien van een fysieke knop voor het krijgen of herhalen van instructies. Of ga eenvoudig naar een volgende oefening.

Bouw je eigen virtuele live coach in 5 stappen

1.

Selecteer oefeningen​

Na het activeren van je account kun je gelijk starten met het creëren van jouw eigen virtuele kloon. Selecteer de oefeningen die jouw klant kan uitvoeren in de sportschool of thuis:
• vaste apparatuur
• free weight
• bodyweight (toekomst)
• cardio

2.

Route en live coaching

Maak je eigen virtuele kloon met de unieke text-to-speech technologie. Ontwikkel jouw eigen Live coaching instructies. Hiermee kun jij jouw klanten via draadloze oortjes optimaal begeleiden tijdens iedere workout. Jouw klant hoort:
• locatie van de oefening 
• doel van de workout
• welke spieren (groepen) gaan we trainen
• hoe de oefening uit te voeren
• persoonlijke apparaat instellingen

3.

Trainingsprogramma's

Stel workouts samen voor de meest voorkomende doelstellingen. Voeg live coaching toe op:
• sets
• reps
• rust
• tempo
Bepaal zelf na hoeveel workouts een lid automatisch een nieuwe reeks krijgt.

4.

Beloningen

Voeg eenvoudig beloningen toe om je  klanten te motiveren om in beweging te blijven en jouw workouts te volgen. Je kunt zelf een beloning overhandigen zodra je weer fysiek met je klant samen bent, je kunt er ook voor kiezen om lokale retailers hierin te betrekken of beloon met iets wat al aanwezig is in de sportschool, zoals een gratis kop koffie of een gratis yogales. Het uitreiken van een beloning is een mooi moment om met je klanten te verbinden!

5.

Nodig leden uit

Klanten kunnen jou als virtuele personal coach uitproberen door een smart sensor en hartslag sensor van jou te lenen en een workout te doen. Enthousiasmeer jouw leden met de promotie materialen waaronder een animatie video.

Functionaliteiten

Thuis / Sportschool / Club / Outdoor

Basis

Optioneel

Gebruikers / Leden

Basis

Optioneel

Meerwaarde voor jouw klanten

De VirtueleLive Coach biedt een unieke manier van fysieke personal training voor jouw fysieke tarief gecombineerd met personal training met virtuele live coaching. Jij voelt als een haalbare en betaalbare keuze voor kwaliteit & service voor iedereen.

Jou klant hoort welke oefening hij/zij moet doen. Ook is te horen hoe de oefening goed moet worden uitgevoerd, hoeveel sets/reps/kg gebruikt moeten worden. Bij apparatuur persoonlijke (stoel)instellingen. Tijdens de oefening wordt live gecoacht op voortgang en hartslag.

Voortgang wordt door de software automatisch geregistreerd. Op basis van deze voortgang de feedback die wordt gevraagd na iedere workout en eventueel gekoppelde zelf analyse apparatuur worden schema’s automatisch aangepast.

De Virtuele Live Coach ondersteunt klanten in een blijvende gezonde levensstijl. De klant wordt beloond voor iedere training en zal daardoor gestimuleerd worden jouw workouts te blijven volgen. Vergroot de betrokkenheid van je leden door eigen beloningen beschikbaar te maken.

De Virtuele Live Coach kan uitgebreid worden met zelf analyse apparatuur die uw klanten thuis kunnen gebruiken. Een integratie in het persoonlijke leven. De data van de metingen worden gebruikt om workouts nog verder te personaliseren.

Hoe de personal training met virtuele live coach werkt

De virtuele live coach werkt voor jouw klanten heel eenvoudig: sensor om de pols, koptelefoon op of oortjes in en met één druk op de sensor start de workout. Smartphone even opbergen en klaar om een lekkere workout te volgen met virtuele live coaching.
Via de Smart Sensor communiceer je met de virtuele live coach. Met een druk op de sensor herhaalt deze de instructies die de Live Coach net heeft gegeven en met twee keer drukken ga je verder. Als bij gebruik in de sportschool een oefening bezet is, kun je dat heel eenvoudig laten weten door drie keer op de sensor te drukken, je krijgt dan automatisch een andere oefening.
De ervaring heeft ons geleerd dat het voor de gebruiker heerlijk is om even geen scherm nodig te hebben. Lekker ongestoord een workout uitvoeren en afwerken zonder afleiding. Voor en na de workout vind je wel allerlei interessante dingen in de Live Coaching-app. Een eigen trainingsoverzicht, jouw voortgang en beloningen die bij elkaar zijn gesport.

De virtuele live coach kan worden gevolgd via eigen draadloze koptelefoon of oortjes. Naast de telefoon die je op kan bergen geeft dit een extra vrij gevoel!

Geïntegreerde hardware

OKEEJ is bezig alle grote fitness merken en bedrijven met klinisch gevalideerde zelfmeetapparatuur te integreren:

Over ons

OKEEJ is de innovatieve technologie partner voor sportscholen en personal trainers. Het is onze missie om persoonlijke begeleiding bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. Wij zijn vindingrijk, vernieuwend en verbindend. Wij geloven erin dat persoonlijke begeleiding essentieel is voor het volhouden van een gezonde levensstijl. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ondernemerservaring in o.a. de sport-retailmarkt, meer dan tien jaar werkervaring in de commerciële gezondheidszorg en meer dan 20 jaar werkervaring in de fitness industrie. Wat wij gemeen hebben met elkaar is onze passie voor concept-ontwikkeling, toepassing van artificial intelligence en natuurlijk… sport!

Wil jij ook klaar zijn voor de toekomst?

Op dit moment finaliseren wij ons platform met de eerste geselecteerde pilot-locaties. Ben jij een personal coach en heb je interesse om met ons samen te werken? Dan kan jij je nu aanmelden voor een pilot in Q3 of Q4 van dit jaar